DÉJANOS TU OPINIÓN

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Equipo de profesionales super preparados, hacen camperizaciones dignas de revista. Recomendable.

Isaac Perez

testimonios

Grans professionals i millors persones!

Han tingut una paciencia infinita amb la meva furgo:
Instalació de segona Bateria amb endolls USB i 12 + il·luminació amb cablejat integrat ( molt bon acabat - Bona feina)

Seient giratori Traffic 2002 amb 3 seients davant: no se ni com ho han aconseguit, han instal·lat una base giratoria SCOPEMA casi sense espai per fer-lo girar, i gira perfecte, es nota que li han fotut ganes i hores, ha quedat impecable!

Marc Casamitjana

És espectacular, teníem moltíssimes expectatives però les han superat i de molt!!! Moltes gràcies per la feina feta!! Prometem disfrutar-la molt!!

Jan Flequer

Equipo encantandor, amigable y hacen un trabajo muy bueno con las furgonetas.

Ha sido un placer conocerlos.

Rojo Mil Mascaras

Big thanks to Kamperworks for doing a great job on our garage and making the bikes, outdoor furniture and tools fit perfectly, so far it's been so easy to find everything!

Wonderland food project

Han realitzat l'instal·lació del kit de la placa solar, tot i que la furgo ja estava camperitzada, dificultant la instal·lació, han trobat la millor manera per dissimular el cablejat, molt nets ordenats i pulcres en la instal·lacio i les conexions. Regulador, inversor, segona bateria. Content amb la feina, que han fet, i la informació rebuda.

Miquel Jimenez Tribo

Estem molts contents amb el tracte rebut, la professionalitat del personal, la feina feta i la proximitat amb el client que han possibilitat que la "Rotonda" hagi quedat perfecte.

Montse Clusella

Excelente acabado, trato único y particular, buena adaptación a los cambios que pedimos.... Una opción muy recomendable!!!

Jesús Giraldez

Super contenta con el pedido! Y muy rápidos!! 

Laura Rodriguez